Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به خاطر به‌روزرسانی گسترده اپلیکیشن واتس‌اپ میلیون‌ها گوشی همراه به زودی دیگر واتس‌اپ را پشتیبانی نخواهند کرد. نسخه‌های قدیمی‌تر گوشی‌های اندروید و آیفون از تاریخ یک فوریه دیگر قابلیت دسترسی به این اپلیکیشن را - که تحت مالکیت فیسبوک است، نخواهند داشت. هم‌اینک نیز بعضی از گوشی‌های ویندوز قابلیت استفاده از این اپلیکیشن را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واتس‌اپ می‌گوید این اقدام برای حفظ امنیت کاربرانش ضروری بوده است و به ایشان سفارش کرده از آخرین نسخه سیستم عاملی استفاده کنند که برای گوشی آن‌ها موجود است.

واتس‌اپ اعلام کرد بعد از ۳۱ ژانویه «بعضی از قابلیت‌های برنامه ممکن است در هر زمانی متوقف شود.»، چون دیگر به دنبال ارتقای برنامه خود برای آن دسته از سیستم‌عامل‌ها نیست.

واتس‌اپ در پستی در بلاگ خود نوشت: «در سیستم‌عامل‌هایی که در ادامه می‌آید، دیگر نمی‌توان حساب کاربری جدیدی ایجاد کرد یا حتی از حساب‌های فعلی دوباره هویت خود را تایید کرد. برای بهترین تجربه در استفاده از واتس‌اپ، پیشنهاد ما استفاده از آخرین نسخه‌های سیستم عامل اپل و اندروید موجود برای گوشی است.»

سیستم عامل آیفون اپل (iOS)

برای گوشی‌های اپل، هر آیفونی که سیستم عامل ۸ یا قدیمی‌تر از آن را داشته باشد، واتس‌اپ تا آخر ماه ژانویه از آن برچیده می‌شود.

اپل سیستم عامل ۹ آیفون را در سال ۲۰۱۵ منتشر کرد، که یعنی هر کسی آیفون ۶اس یا جدیدتر دارد، به مشکلی برنخواهد خورد. بعضی از مدل‌های قدیمی‌تر -، ولی نه همه آن‌ها، نیز قادر خواهند بود سیستم عامل ۸ را نصب کنند. در ادامه فهرست آیفون‌هایی را که قبل از سیستم عامل ۸ ساخته شدند از نظر خواهیم گذراند و خواهیم دید قابلیت پشتیبانی از برنامه جدیدتر را خواهند داشت یا خیر:

آیفون ۶/ آیفون ۶ پلاس - می‌تواند به سیستم عامل ۹ ارتقا یابد تا واتس‌اپ را پشتیبانی کند.

آیفون ۵/ آیفون ۵ اس / آیفون ۵ سی- می‌تواند به سیستم عامل ۹ ارتقا یابد تا واتس‌اپ را پشتیبانی کند.

آیفون ۴ اس - می‌تواند به سیستم عامل ۹ ارتقا یابد تا واتس‌اپ را پشتیبانی کند.

آیفون ۴ و قدیمی‌تر - نمی‌تواند به سیستم عامل ۹ ارتقا یابد و واتس‌اپ دیگر پشتیبانی نخواهد شد.

اندروید

این ماجرا شامل هر گوشی اندرویدی می‌شود که نسخه‌ای قدیمی‌تر از ۴.۰.۳ دارد (یا اندروید نون بستنی - Ice Cream Sandwich) که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد.

این بدان معنی است که اندروید‌های ۲.۳.۷ و قدیمی‌تر از آن تحت تاثیر قرار خواهند گرفت، که البته فقط گوشی‌هایی با قدمتی بیش از ده سال را شامل خواهد شد.

حتی بسیاری از گوشی‌هایی که قبل از ۲۰۱۱ ساخته شده‌اند نیز قادر خواهند بود به سیستم عامل‌های جدیدتر ارتقا یابند، یعنی صاحبان آن‌ها می‌توانند به استفاده از واتس‌اپ ادامه دهند.

واتس‌اپ گفت: «گرچه این گوشی‌ها بخش مهمی از داستان و کار ما بوده‌اند، ظرفیت‌های لازم برای گسترش برنامه ما در آینده و قابلیت‌های جدید آن را نخواهند داشت. این تصمیم خیلی سختی بود، ولی در عین حال تصمیمی درست بود تا بتوانیم افراد را با تجربه‌ای بهتر در استفاده از واتس‌اپ برای ارتباط با دوستان، خانواده، و عزیزان‌شان فراهم آوریم.»

صاحبان گوشی‌های اندروید می‌توانند نسخه سیستم عامل دستگاه خود را با رفتن به منوی «تنظیمات» (Settings) - «تنظیمات عمومی» (General) و بعد «به‌روزرسانی نرم‌افزار» (Software Update) پیدا کنند.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟

ایتنا - دو سال پیش، یک پزشک در شهر برست فرانسه کمپینی راه اندازی کرد تا مردم را وادار کند که گوشی‌های هوشمند خود را زمین بگذارند.
یانیک گیلودو، پزشک ورزشی در مرکز بیمارستان دانشگاه برست (CHU)، می‌گوید که حدود سه چهارم از ۵۰۰ شرکت‌کننده‌ در این چالش که مورد بررسی قرار گرفتند، نتوانستند استفاده از تلفن همراه خود را یک ساعت در روز کاهش دهند.

او می‌گوید با بررسی این افراد متوجه شده است که ۹۰ درصد از افرادی که موفق به کاهش استفاده تلفن همراه شده بودند، فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

حالا این پزشک کتابی به زبان فرانسه تحت عنوان «گوشی‌های هوشمند می‌کشند» نوشته که در آن درباره تاثیرات منفی گوشی‌های هوشمند بر سلامت هشدار داده است و توصیه می‌کند که استفاده از آن را کاهش دهیم.

او می‌گوید که همیشه درباره رابطه بین تلفن‌ همراه و سبک زندگی بی‌تحرک کنجکاو بوده است. بسیاری از ما هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند روی یک صندلی یا کاناپه می‌نشینیم و گاهی دراز می‌کشیم. اگر یک ساعت بیشتر از تلفن همراه استفاده کنیم یعنی یک ساعت بیشتر نشسته‌ایم.

به گفته این پزشک مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی بی‌تحرک یک عامل خطرناک برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و غیره است.

 

اندرو لپ، استاد دانشگاه کنت در ایالات متحده نیز که پیش‌تر مطالعه‌ای درباره رابطه تلفن‌همراه و میزان تحرک بدنی انجام داده، می‌گوید: «ما بررسی‌های متعددی در خصوص بی‌تحرکی، فعالیت بدنی و استفاده از تلفن همراه انجام داده‌ایم. بدون شک افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند زمان بیشتری را در حالت نشسته سپری می‌کنند.»

این استاد دانشگاه افزود کسانی که حین ورزش یا پیاده‌ روی، با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا پیامک می‌خوانند و ارسال می‌کنند، سرعت ورزش کردنشان هنگام استفاده از گوشی هوشمند کاهش میابد.

در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۹ نتیجه آن در ژورنال «Digital Health» منتشر شد، آقای لپ و همکارانش نوشتند که استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند منجر به پدیده‌ای شود که این محققان نامش را «سیب زمینی فعال کاناپه» گذاشتند.

به گفته این محققان، هرچند این افراد شرایط لازم برای فعالیت بدنی را دارند اما بسیار کم تحرک هستند.

آقای لپ گفت که به طور کلی، نشستن طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامت دارد و کسانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند در معرض خطر هستند.

آیا کم‌تحرکی تنها تاثیر استفاده از گوشی‌های هوشمند است؟
پل الیوت، استاد امپریال کالج لندن، در حال بررسی تاثیر گوشی‌های هوشمند بر سلامت انسان است.

او و همکارانش در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، نوشتند که استفاده از تلفن‌همراه خطر ابتلا به سرطان مغز را افزایش نمی‌دهد.

 

این مطالعه که بزرگ‌ترین تحقیق چند ملیتی درباره تاثیرات تلفن‌ همراه بر سلامت است از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و محققان در آن ۲۵۰ هزار کاربر را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به دلیل ماهیت این مطالعه استفاده کنندگان از تلفن همراه قبل از ابتلا به بیماری خاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند و تا سال‌ها بعد زیر نظر قرار خواهند گرفت.

آقای لیوت گفت در این مطالعه علاوه بر سرطان مغز، طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها دیگر مانند سایر سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی و بیماری‌های مربوط به باروری نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

این محقق همچنین یکی از نویسندگان مطالعه‌ای بود که به بررسی استفاده از فناوری دیجیتال بر روی شاخص توده بدنی (BMI) در نوجوانان پرداخته بود و نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. محققان در این مطالعه دریافتند که میان فناوری دیجیتال و بروز این توده‌ها در نوجوانان ارتباط وجود دارد که «تا حدی ناشی از خواب ناکافی» است.

یانیک گیلودو می‌گوید زمانی که سیاست‌گذاران به دنبال راه‌ حل‌هایی برای جلوگیری از عدم تحرک فیزیکی فکر هستند باید کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند را نیز مورد توجه قرار دهند.

این پزشک توصیه می‌‌کند از تغییرات کوچکی مانند خاموش کردن تلفن در هنگام شام، ۴۵ دقیقه قبل از خواب و همچنین خاموش کردن آن در جلسات کاری شروع کنیم و به تدریج استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • آیفون تاشو به زودی روی خط تولید قرار می‌گیرد/ عکس