Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@09:14:00 GMT

واتس‌اپ در میلیون‌ها گوشی همراه متوقف می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۴۴۵۸

واتس‌اپ در میلیون‌ها گوشی همراه متوقف می‌شود

واتس اپ اعلام کرد بسیاری از مدل های اندروید، آیفون و ویندوز فون را از اول فوریه ۲۰۲۰ پشتیبانی نخواهد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، این شرکت که تحت مالکیت فیسبوک قرار دارد در صفحه خود اعلام کرد که چه گوشی هایی دیگر نمی توانند به این نرم‌افزار دسترسی داشته باشند و ادعا کرد این اقدام برای حفظ امنیت کاربران ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مدل های اندروید، آیفون و ویندوز فون از اول فوریه ۲۰۲۰ تحت تاثیر قرار می گیرند.

واتساپ دیگر در آیفون هایی که iOS 8 یا قبل از آن را دارند کار نخواهد کرد. این گوشی ها اولین بار در 2014 توسط اپل معرفی شدند. یعنی افرادی که آیفون 6 یا مدل‌های جدیدتر آن را دارند نگران از دست دادن واتساپ نباشند.

واتساپ اعلام کرد:« ما پیشنهاد میدهیم از جدیدترین iOS در دسترس برای گوشی هایتان استفاده کنید».

اندروید هایی که از مدل های قدیمی تر از 2.3.3 با عنوان اندروید های جینجربرد استفاده می کنند هم دیگر تحت حمایت واتساپ نخواهند بود و هر که تلاش کند حساب جدیدی ایجاد کند یا حساب قبلی خود را با استفاده از اندروید های قدیمی تر تایید کند، بلاک خواهد شد. اندرویدهای جینجربرد در 2010 به بازار آمدند. گوشی های هوشمند هواوی، سونی و گوگل از این اطلاعیه معاف هستند.

ویندوز فون هایی که سیستم عامل 8.1 یا بعد از آن را دارند هم همچنان واتساپ را در اختیار خواهند داشت.

کاربران واتساپ می‌توانند سیستم عامل‌های خود را به روز رسانی کنند و همچنان از واتساپ استفاده کنند ولی مدل های قدیمی تر گوشی های همراه با راه اندازی سیستم عامل های جدید هم مشکل خواهند داشت و اجازه نصب آنها را نمی دهند.

این اولین بار نیست که واتساپ حمایت خود را از گوشی های قدیمی بر می دارد. واتساپ قبلاً قطع حمایت از کاربرانش را به خاطر امنیت آنها تصمیمی سخت می دانست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی واتس آپ گوشی موبایل مدل های گوشی انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، عدم فعال‌سازی رمز تایید دومرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

وی اعلام کرد: عدم فعال‌سازی تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌هاست.

این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدم آگاهی و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند، ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تایید دومرحله‌ای (two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری همچنین به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی، با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰، از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 850355 منبع: ایسنا برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم پلیس فتا جرایم سایبر

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس